قوانین زندگی در مالزی



شما در کشور سرسبز مالزی می توانید به سه گونه اقامت داشته باشید و زندگی کنید :



از طریق سرمایه گذاری حداقل با 100 میلیون تومان که اقامت 10 ساله به شما می دهند و به این نوع اقامت قامت خانه دوم من ،گفته می شود . این اقامت بیشتر به دوستان بازنشسته و کسانی که اهل تجارت و کار نیستند و دلشان می خواد از ایران بیرون باشند پیشنهاد می شود. با این اقامت شما اجازه کار و تجارت ندارید.

اقامت دانشجویی : برای جوانان زیر 32 سال است و فقط ویزای یکساله دانشجویی داده می شود و در صورتی که غیبت غیر موجه کنید اقامت شما کنسل می شود. کشور مالزی مکان مناسبی برای تحصیل در مناطقه اسیا و خاورمیانه می باشد.
رشته های پزشکی و مهندسی و طراحی - هواپیمایی در این دانشگاه ها موجود است.

از طریق ثبت شرکت :
در این حالت ، هزینه زندگی و ثبت شرکت در مالزی از تمامی نقاطی که ایرانیان می توانند به انجا مهاجرت کنند کمتر است. شما با هزینه معادل 12 میلیون تومان می توانید شرکت ثبت کنید و اقامت خود و خانواده را برای مدت 2 یا 3 سال بگیرید. در صورتی که فعالیت و زندگی شما قانونی باشد و مالیات و هزینه های مربوط به شریک وطنی خود را به موقع پرداخت کنید و خلاف قانون عمل نکنید اقامت شما مجددا" بعد از این مدت تمدید می شود.اقامت با ثبت شرکت در مالزی ،یکی از بهترین حالتهای اخذ اقامت در این کشور است و می توانید از مزایای زیر استفاده کنید :


1- افتتاح حساب بانکی بین المللی و کارتهای اعتباری
2- بازار تجارت جهانی بدون محدودیت
3- مسافرت به اکثر کشورهای جهان
4- ارامش و امنیت در یک کشور مسلمان ولی ازاد و بدون محدودیت های مذهبی
5- سفر به کشورهای همسایه بدون نیاز به ویزا
6- اخد وام برای خرید خانه . ماشین یا سرمایه گزاری

شما پس از ثبت شرکت تجاری می توانید در مالزی به فعالیتهای تجاری بپردازید و از مزایای آن بهرمند شوید و اگر خواستید رستوران یا اژانس مسافرتی و یا هر کاری که نیاز به مجوز و فعالیت جداگانه دارد با هزینه نسبتا" مناسبی مجوز ان را خریداری نمایید. مثلا" هزینه مجوز رستوران بدون مجوز الکل حدود 10 هزار رینگت مالزی معادل حدود 3 میلیون تومان است.
این هزینه ها تقریبی است که شما می توانید جهت اطلاعات بیشتر سوال خود را به ما ایمیل زده و یا تماس بگیرید.
واحد پول مالزی رینگت است و هر رینگت معادل حدود 320 تومان در ایران است.
کشور مالزی مالیات دارد و باید سالیانه 2% از در امد خود را مالیات بپردازید.
شما پس از ثبت شرکت در مالزی هزینه های جانبی دارید : این هزینه ها مانند : ماهیانه 300 تا 500 رینگت به عنوان حقوق برای کفیل و اسپانسر مالزیایی + هزینه اجاره دفتر کار ( دفتر کار از ماهی 1000 رینگت تا 5000 رینگت در مالزی می باشد که بستگی به منطقه دارد+ هزینه مالیات)
کفیل و اسپانسر محلی چیست ؟
کفیل و اسپانسر کسی که  به عنوان ضامن محلی شما در ان کشور شریک ظاهری شرکت شما می شود. این شخص فقط از شما ماهیانه حقوق می گیرد و کاری به تجارت شما ندارد. و هر وقت هم بخواهید می توانید او را عوض کنید. ولی حضورش تا زمان فعالیت شرکت شما به عنوان اسپانسر شما نیازمند است. این قانون در کل اسیا وجود دارد و هیچ کشور اسیایی نیست که این قانون را نداشه باشد. به نظر من حضور این افراد در کنار شما طبق تجربه خیلی هم مفید است و می تونه در مواقع مشکلات به عنوان یک شهروند قانونی کمکهای خوبی به شما بکند. این قانون در امارات و مالزی هم وجود دارد.
توضیح :
چون این قانون اسپانسر ها فقط در اسیا است و در اروپا معنی ندارد ، لذا کشورهای پیشترفته اسیایی برای جذب بیشتر سرمایه گزار مناطقی را تاسیس کرده اند که به انها مناطق ازاد تجاری یا (free zone) می گویند. این مناطق خارج از شهر هستند ولی به علت دوری از شهر و امکانات نسبی متقاضیان بیشتر ترجیح می دهند در داخل شهر ثبت شرکت کنند.
بهرحال امکان ثبت شرکت در این مناطق نیز وجود دارد و هزینه های ان حدود 5 میلیون تومان بیشتر از داخل شهر می باشد.

اتومبیل
در کشور مالزی قیمت ماشینهای خارجی همانند ایران گران است ولی می توانید هر ماشینی رو به صورت اقساط بخرید.
اتومبیل های ساخت کشور مالزی همانند انواع تویوتا مونتاژ مالزی و پروتون ، که تولید خود کشور مالزی است بسیار قیمت مناسب دارند و به راحتی خرید و فروش می شود. فرمان اتومبیل ها در مالزی سمت راست است و با داشتن گواهینامه ایران یا
بین امللی می توانید بدون امتحان ،گواهینامه مالزی را بگیرید. هزینه این تبدیل گواهینامه 100 هزار تومان است.


شروع کار برای ثبت شرکت
شما ابتدا مبلغ 3 میلیون تومان باید به دفتر تهران بپردازید + یکی کپی پاسپورت + 6 قطعه عکس
سپس بعد از یک هفته باید به کشور مالزی بیایید و دو هفته اینجا حضور داشته باشید. پس از مراحل قانونی و انتخاب نام شرکت و اجاره یک دفتر کار می توانید یا در مالزی بمانید تا اقامت شما حاضر گردد و یا به کشور خود باز گردید. همانطور که می دانید ایرانیان می توانند به مدت 3 ماه در مالزی بدون ویزا حضور داشته باشند.


مراحل ثبت شرکت در مالزی :


با سرمایه شرکت پانصد هزار رینگتی یا یک میلیون رینگتی

حتما بایستی 2 دایرکتور خارجی باشد و یک دایرکتور مالزیای.

میزان حقوق دایرکتور مالزیای 200 رینگت در ماه.

میزان هزینه سکرتری آفیس جهت حسابرسی های سالانه و امر جاری شرکت 100 رینگت ماهانه

مدت ثبت شرکت 10 روز.

جهت اسامی باید از اسامی که نیاز به مجوز میباشد استفاده نکرد.

میبایست بعد از ثبت شرکت یک حساب بانکی باز کنند که توسط شرکت ما انجام میشود.

باید کل سرمایه پانصد هزارو یا یک میلیون رینگت را به حساب شرکت خودشان واریز کنند وبعد از گرفتن اقامت برداشت نمایند البته میتوان سرمایه شرکت را پرداخت نکرد و استثنائا از طریق شرکت ما میتوان پنجاه هزار رینگت بعد از ثبت شرکت توسط متقاضی به حساب بانکی خودشان واریز کرد و بعد از گرفتن اقامت آنرا بردارند .

و همچنین باید متقاضی یک مکان را برای شرکت اجاره کند و اجاره نامچه و کارت ویزیت و سربرگ شرکت و مهر شرکت را باید به ما بدهد برای اقامت و همینطور یک منشی مالزیایی در شرکت استخدام کنند ولو برای یک مدت که در صورتیکه از اداره مهاجرت تماس گرفتند کسی باشد تا به زبان مالزیایی بتواند پاسخگو باشد

در این مرحله همچنین سهام شرکت و مبلغ سهام برای شرکا تعیین میگردد (جهت اداره امیگریشن)

بعد از مدت 2 ماه اقامت آماده میباشد
مبلغ از طرف دفتر تهران تعیین میشود .و تمامی مدارک از طریق دفتر تهران به مالزی ارسال میشود.

برای رستوران حتما میبایست شرکت سرمایه یک میلیون رینگتی باشد

بعضی از شغلها مجوز داده نمیشود مثل پمپ بنزین ، آرایشگری و....

بعد از گرفتن اقامت میتوان برای خانواده متقاضی درخواست اقامت کرد که برای هر پاسپورت به هر تعداد نفراتی که باشد 2500 رینگت شارژ میشود.

-----------------------------------
نرخ وهزینه زندگی در مالزی

هزینه زندگی در مالزی بسیار پایین است برای همین هم مکانی مناسب برای تحصیل و برای زندگی است. شهریه دانشگاه های بین المللی ان از هزینه دانشگاه ازاد هم کمتر است.
 
شما در این کشور می توانید با یک خانواده سه نفره با ماهی 2 میلیون تومان به راحتی زندگی کنید.
البته با احتساب ( اقساط ماشین + هزینه تحصیل فرزند + اجاره خانه+ اجاره شرکت + هزینه خورد و خوراک ) توجه داشته باشید که این حداقل هزینه زندگی در مالزی است. شما با ثبت شرکت خود در مالزی می توانید در امد خوبی داشته باشید
 
اجاره خونه سه خوابه : ماهی 500 تا 800 هزار تومان
اجاره خونه دو خوابه : ماهی 350 تا 700 هزار تومان
 
گوشت : کیلویی 4 هزار تومان
مرغ کیلیویی 3 هزار تومان

-------------------------------------------
درباره مالزی :

نام لاتین: Malaysia


موقعیت: جنوب شرقی آسیا

زبان رسمی: باهاسا مالایو  - انگلیسی

جمعیت: 24,821,286 نفر (حدود 5/2 جمعیت ایران)
مساحت: 329,758 کیلومتر مربع (حدود 5/1 مساحت ایران)
حکومت: پادشاهی  پارلمانی
واحد پول: رینیگیت


حكومت كشور به صورت دموكراسی پارلمانی، با دو مجلس قانون گزاری است. رئیس كشور پادشاه و رئیس دولت، نخست وزیر است. کشور مالزی یکی از خوش اب و هوا ترین کشورهای اسیایی است. مالزی فصل سرد و گرم ندارد و همیشه معتدل است. جنگلهای استوایی و بارندگی زیاد زیبایی خاصی از نظر طبیعت به این منطقه داده است.

از نظر اقتصادی، صنعت بزرگترین بخش اقتصاد مالزی را تشكیل می دهد. توریسم و مواد اولیه مانند نفت، روغن نخل، لاستیك طبیعی و چوب نیز سهم مهمی در اقتصاد مالزی دارند.
به لحاظ اجتماعی مردمانی بسیار صلح دوست، خونگرم، با فرهنگ و قابل اطمینان داشته که از نژادهای مالایایی، چینی، هندی و دیگر نژادها می باشند (با نسبت جمعیتی بترتیب58 %، 24%، 8%، 10%). دولت و امور مملکتی در دست مالایایی های مسلمان، اقتصاد و بازار این کشور در دست چینی های بودائی بوده و هندی های هندو از هر نظر در اقلیت می باشند. دین رسمی این کشور اسلام است ولی اعتقاد به دیگر ادیان و مذاهب آزاد است. زبان رسمی كشور باهاسا مالایو میباشد. هر چند که بیشتر مردم در مالزی قادر به تکلم به زبان انگلیسی می باشند و می توان زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم كشور در نظر گرفت. دیگر زبانهای مورد استفاده در این کشور چینی و هندی هستند.




بدی ها و خوبی های مالزی

اگر بخواهم به عنوان یک منتقد ازاد ،خوبی های مالزی در چند جمله بیان کنم چنین است :
کشوری ازاد - مردمانی مهربان - اب و هوای بسیار عالی - هزینه پایین زندگی - امکان مسافرت به کشورهای همسایه با هزینه کم - امکانات خوب تحصیلی و ارزان

کشور مالزی به علت بزرگ بودن و نیز باز بودن مرزها دارای همه گونه نژاد و ساکن است. چینی ها و اندونزیایی ها و هندی ها در این کشور سکونت دارند. به تازگی تعداد زیادی ایرانی نیز به این کشور مهاجرت کرده است و تعداد زیادی رستوران و مغازه ایرانی در این کشور هم اکنون دایر است. این باز بودن مرزها و بزرگ بودن کشور باعث شده است که مالزی همانند امارات که یک کشور کوچک با مرزهای بسته است امن نباشد. لذا شما بر خلاف امارات باید مواظب کیفتان و پولتان باشید و مالزی همانند کشورهای بزرگ دیگر گدا ، دزد ، قاچاقچی و مواد مخدر دارد.اینکه مواد مخدر در این کشور جرم زیادی دارد متاسفانه توسط برخی از چینی ها در بار ها و مشروب فروشی ها خرید و فروش می شود. جرم حمل مواد مخدر اعدام است .